www.fotoreceptes.lv | www.artstudio.lv |
Cepti banāni | |
Ātri, vienkārši un neierasti ... Cepti banāni - saldais ēdiens ko var pagatavot 10 min laikā. Kur ēdiena "sāls" ? Banāns ir un paliek kā banāns, bet, pateicoties eļļas temperatūrai, banāna masa kļūst kā salda krēmveida pasta - tamdēļ ieteicams kas skābāks klāt ... Ķeramies klāt ... |
|
vajadzīgs : 1. banānu ķekars - pamatam 2. puslitrs eļļas - cepšanai 3. milti - apviļāšanai 4. divi pauti - stingrībai 5. rīvmaize - garozas smeķim 6. kāda skābāka zapte - piedevai liekam mazo grāpi uz uguns un pielejam eļļu, lai uzkarst ... |
|
Banāniem mizu nost un sagriežam katru trejos gabalos ieberam šķīvī miltus sakuļam bļodā divas olas ieberam šķīvī rīvmaizi |
|
apviļājam banāna gabalus miltos, tad olā un beigās izvārtam rīvmaizē ... |
|
karstā eļļā uzmanīgi ieslidinam banānus iekšā ... uzmanam pirkstus ! |
|
nepaiet ne divas minūtes, kā banāna miziņa ir smuki apcepusies un banāna masa karstumā kļūst "krēmveidīga" | |
notecinam sietā lieko eļļu ... |
|
uz sķīvja un zapti klāt ... | |
krēmveidīgs banāns ar skābenu zapti - njammm ... | |
Nu ko... ja jau zaļbarība, tad zaļbarība - grauzīsim šodien puķes ... | |
Spied šeit lai redzētu visu fotorecepšu sarakstu Ir jautājumi vai ierosinājumi, tad rakstam fotoreceptes@fotoreceptes.lv |
|
www.fotoreceptes.lv | www.artstudio.lv |