www.fotoreceptes.lv | www.artstudio.lv |
Pildīts ķirbis | |
Sākoties vasarai ģeld aizdomāties par ziemu ... kā sacīt jāsaka - gatavo ragavas vasarā, lai ziemā opeļi rūsē! iestādīt ķirbji patreiz ir pēdējais laiks un kad būs mantība ziemai - ta "ko tad" ? ir tāda lieta, ka ķirbis ir supersaderīgs ar jēra gaļu un, jo vairāk jēra taukuma, jo labāk !!! cepiens pārbaudīts vairākas reizes un "ir pa labo" ... |
|
Sastāvdaļa "vienam ķirbim": 1. vesels ķirbis - kas to būtu domājis, ne ? 2. sauja sēņu - piedevai 3. sauja rīsu - masai 4. pāris seipuli - smeķim 5. saujas lieluma kakla karbonādes gabals - veģetāristickumam 6. auna tauki - pamatarõmam 7. kaučkāda garšviela - kas pašam labāk patīk ... Ķirbim cepuri nost ! un izkasam vidu, lai izveidojas tāds kā "grāpītis" |
|
sauju rīsu aplejam ar verdošu ūdeni | |
Smalkos kubiciņos sagriežam auna taukus ... | |
Apcepam auna taukumu ... | |
Sīpolus smalki sagriežam ... | |
Pie taukiem klāt ... | |
Sagriežam sēnes - nu ja nava meža sēņu ? ģeld arī šampiņjõņi | |
Mērcei sēnes klāt | |
gaļu sagriežam ... | |
beram gaļu apcepināties ... | |
Rīsus klāt .... | |
Lai viss viegli apcepjas .... | |
maucam visu ķirbī .... | |
Mazliet piestampājam - bet lai pildījums ir "ne_līdz_galam",
jo ķirbis cepoties mazliet "saruks", ja pildījums būs "līdz lūpai", tad viss "pāries pāri" ... |
|
un cepenē uz 180C uz pusotru stundu ... | |
Pēc pusotras stundas .... | |
Gaļu un ķirbi uz šķīvja | |
Mīksts ķirbis ar jēru .... | |
Ķēza tik gaļu - grauzīsim zāli ... a zāle pie pučām - nu i' paši vainīgi, ka vāzei ThePizdec... | |
Spied šeit lai redzētu visu fotorecepšu sarakstu Ir jautājumi vai ierosinājumi, tad rakstam fotoreceptes@fotoreceptes.lv |
|
www.fotoreceptes.lv | www.artstudio.lv |