www.fotoreceptes.lv www.artstudio.lv
Marinēti kabači
 
Kabaču ziemas krājumu veidošanas trakums turpinās ...

Un šoreiz lai top tāds štengrāks kabača marinējums ...

Ņemam tuteni un ejam sētas dobē kabaci cirpt nost ...
  
Marinēti kabači
 
Akcija
 
vajadzīgs :

kabacis - a kā nu bez tā,
sinepju sēklas, pāris ķiplokdaivas, sīpols, krustnagliņas, smaržīgie pipari, melnie piparu graudi, sāls, cukurs un etiķa esence



lejam grāpī kādu pusotru litru ūdens, beram divas karotes cukura, vienu karoti sāls, tējkaroti sinepju graudu, melnos piparus, krustnagliņas, smaržīgos piparus ... proporcijas visnotaļ no katra paša karājas, bet vēlams marinādi veidot izteikti stipru


un uguni apakšā ...
 
Marinēti kabači
 
sagriežam kabaci rimbuļos un nomizojam - ja kabacis ir pāraudzis, tad izgriežam sēklas
 
Marinēti kabači
 
kabača rimbuļus sagriežam nelielos gabaliņos ... sagriežam arī vienu sīpolu ...
 
Marinēti kabači
 
lad marināde grāpī uzvāras beram kabaci klāt ...
 
Marinēti kabači
 
piešaunam pāris ēdamkarotes esences "štengrumam" un gaidam kamēr marināde atkal uzvārīsies
 
Marinēti kabači
 
tikmēr uzkarsējam līdz 200C cepeškrāsnī burkas ....
 
Marinēti kabači
 
novāram burku vākus "lai baciļi apsprāgst" ...
 
Marinēti kabači
 
kad kabacis marinādē sāk vārīties, slēdzam uguni nost
 
Marinēti kabači
 
uzmanīgi ar cimdiem ņemam no cepeškrāsns laukā karstās burkas un pildam tajās kabačus ...
 
Marinēti kabači
 
vākus virsū un kārtīgi aizgriežam ... ņamma ziemas vakariem gatava !
 
Marinēti kabači
 
 
Ehhhhh, ja gaļu divkājainie nedod, tad jāķer ēdamais pašam ...

Bongas nomedītā pelēna pēdējie dzīves mirkļi ... jā, jā tas bija dzīvs pelēns ... bija ...
 
Marinēti kabači
  
Spied šeit lai redzētu visu fotorecepšu sarakstu

Ir jautājumi vai ierosinājumi, tad rakstam fotoreceptes@fotoreceptes.lv

iespeja
 
www.fotoreceptes.lv www.artstudio.lv