www.fotoreceptes.lv www.artstudio.lv
Ātrā rabarbermaize
 
Ir receptes, par ko saka, tas ir pārāk prasti un nekas nesanāk !

a nesanāk tamdēļ, ka neviens pārgudrs mudaks nepasaka kā īsti ir jādara lai cepiens izdotos ...

Lai top visprastākā rabarbermaize ...
 
Bildes_nosaukums
 
Akcija
 
Sastāvdaļas cepienam:

1. četri rabarberkāti
2. glāze cukura
3. pieci pauti
4. glāze miltu
5. tējkarote vaniļas cukura

cepšanas forma un obligatoriska cepampapīra pielietošana ...

mizojam rabarberus un griežam šķēlītēs
  
Bildes_nosaukums
 
Traukā iekšā i' nevajag nekādas cukurā mērcēšanas "lai atsulojas" da' nekā - lai ir kā ir !

rabarbera sula tieši piedos gala cepienam "mērcīgumu"
 
Bildes_nosaukums
 
Sitam bļodā piecus pautus
 
Bildes_nosaukums
Gatavojam glāzi cukura un vaniļas cukuru
 
Bildes_nosaukums
 
cukura glāzi pautiem klāt un tējkaroti ar vaniļas cukuru
 
Bildes_nosaukums
 
Glāzi miltu integrējam padarīšanā
 
Bildes_nosaukums
 
Varam visu malt, bet varam visu smuki sakult ar "Straumes" mikseri ...
jā bija laiki, kad Latvijā vēl kaučko ražoja ...
 
Bildes_nosaukums
 
Divi minūši un mīkla gatava

šķiet ka baisi šķidra , bet tas i normāli, jo šķidruma tur nava - tas viss no olām nācis kas "cepot sarecēs"
 
Bildes_nosaukums
 
ņemam cepamtrauku, bet tajā pa taisno neko neliksim, jo šitais cepiens ir tas kas - ak šausmas pieraus klāt - nekas nepacelsies...
 
Bildes_nosaukums
 
ieklājam cepamtraukā viengabala cepampapīru - lūk arī pirmā gudrība ...
 
Bildes_nosaukums
 
Ieberam rabarberus
 
Bildes_nosaukums
 
Izklājam rabarberus pa visu formas dibenu
 
Bildes_nosaukums
 
Lejam pāri šķidro mīklu
 
Bildes_nosaukums
 
Pļecka gatava cepienam
 
Bildes_nosaukums
 
Un tagad otrā fiška
Liekam cepamo AUKSTĀ cepeškrāsnī un slēdzam šamo uz 180C uz 30-40 minūtēm

ideja ir tieši lēnām uzsildīt šo cepamo lai tas "sapufojas"
 
Bildes_nosaukums
 
pēc minūtēm trejdesmit apskatam kā viss cepas
galvenais ir panākt nedaudz brūnganu miziņu, bet nepārcept ...
 
Bildes_nosaukums
 
No plīts laukā un gatavojam paplāti "cepiena otrādimešanai" ...
 
Bildes_nosaukums
 
Plāti pa virsu un ...
 
Bildes_nosaukums
 
Hlabic ! apmetam tā, lai cepamtrauks ir virspusē ...
 
Bildes_nosaukums
 
Vācam cepamtrauku nost lai paliek cepiens tikai papīrā ...

Lūk te visi parasti aplaužas, jo šī "kūciņa" neparko negribes līst laukā no plika cepamtrauka - tā kā šamējā nav nekripatas taukvielu
 
Bildes_nosaukums
 
uzmanīgi nolipinam papīru nost
 
Bildes_nosaukums
 
rabarbermaize ir gatava !
 
Bildes_nosaukums
 
Smukumam varam pārkaisīt ar pūdercukuru - lai jau ir pa smuko !
 
Bildes_nosaukums
 
mīksta un maiga rabarbermaize mmmmmmmmm ....
 
Bildes_nosaukums
 
Skaties Manās acīs ! Kur ir gaļa ?!!!
 
Bildes_nosaukums
 
Spied šeit lai redzētu visu fotorecepšu sarakstu

Ir jautājumi vai ierosinājumi, tad rakstam fotoreceptes@fotoreceptes.lv

iespeja
 
www.fotoreceptes.lv www.artstudio.lv