www.fotoreceptes.lv | www.artstudio.lv |
Ātrā rabarbermaize | |
Ir receptes, par ko saka, tas ir pārāk prasti un
nekas nesanāk ! a nesanāk tamdēļ, ka neviens pārgudrs mudaks nepasaka kā īsti ir jādara lai cepiens izdotos ... Lai top visprastākā rabarbermaize ... |
|
|
|
Sastāvdaļas cepienam: 1. četri rabarberkāti 2. glāze cukura 3. pieci pauti 4. glāze miltu 5. tējkarote vaniļas cukura cepšanas forma un obligatoriska cepampapīra pielietošana ... mizojam rabarberus un griežam šķēlītēs |
|
Traukā iekšā i' nevajag nekādas cukurā
mērcēšanas "lai atsulojas" da' nekā - lai ir kā ir ! rabarbera sula tieši piedos gala cepienam "mērcīgumu" |
|
Sitam bļodā piecus pautus | |
Gatavojam glāzi cukura un vaniļas cukuru | |
cukura glāzi pautiem klāt un tējkaroti ar vaniļas cukuru | |
Glāzi miltu integrējam padarīšanā | |
Varam visu malt, bet varam visu smuki sakult ar
"Straumes" mikseri ... jā bija laiki, kad Latvijā vēl kaučko ražoja ... |
|
Divi minūši un mīkla gatava šķiet ka baisi šķidra , bet tas i normāli, jo šķidruma tur nava - tas viss no olām nācis kas "cepot sarecēs" |
|
ņemam cepamtrauku, bet tajā pa taisno neko neliksim, jo šitais cepiens ir tas kas - ak šausmas pieraus klāt - nekas nepacelsies... | |
ieklājam cepamtraukā viengabala cepampapīru - lūk arī pirmā gudrība ... | |
Ieberam rabarberus | |
Izklājam rabarberus pa visu formas dibenu | |
Lejam pāri šķidro mīklu | |
Pļecka gatava cepienam | |
Un tagad otrā fiška Liekam cepamo AUKSTĀ cepeškrāsnī un slēdzam šamo uz 180C uz 30-40 minūtēm ideja ir tieši lēnām uzsildīt šo cepamo lai tas "sapufojas" |
|
pēc minūtēm trejdesmit apskatam kā viss cepas galvenais ir panākt nedaudz brūnganu miziņu, bet nepārcept ... |
|
No plīts laukā un gatavojam paplāti "cepiena otrādimešanai" ... | |
Plāti pa virsu un ... | |
Hlabic ! apmetam tā, lai cepamtrauks ir virspusē ... | |
Vācam cepamtrauku nost lai paliek cepiens tikai
papīrā ... Lūk te visi parasti aplaužas, jo šī "kūciņa" neparko negribes līst laukā no plika cepamtrauka - tā kā šamējā nav nekripatas taukvielu |
|
uzmanīgi nolipinam papīru nost | |
rabarbermaize ir gatava ! | |
Smukumam varam pārkaisīt ar pūdercukuru - lai jau ir pa smuko ! | |
mīksta un maiga rabarbermaize mmmmmmmmm .... | |
Skaties Manās acīs ! Kur ir gaļa ?!!! | |
Spied šeit lai redzētu visu fotorecepšu sarakstu Ir jautājumi vai ierosinājumi, tad rakstam fotoreceptes@fotoreceptes.lv |
|
www.fotoreceptes.lv | www.artstudio.lv |